Program och inriktningar 

På Falkenbergs gymnasieskola finns 14 nationella program och fyra introduktionsprogram. Skolan erbjuder också nationell idrottsutbildning (NIU) i fotboll och volleyboll samt idrottsspecialisering inom olika idrotter. Du har därför stora möjligheter att hitta en utbildning med inriktning och fördjupning som passar just dig. 

På Falkenbergs gymnasieskola finns 14 nationella program, sex högskoleförberedande och åtta yrkesförberedande. Inom många program kan du under utbildningens gång göra ytterligare val som ger till en fördjupade kunskaper inom ett eller flera ämnen du är intresserad av. Du kan också kombinera dina studier med exempelvis en idrottsspecialisering, utveckla ditt entreprenörskap genom att driva ett eget företag via Ung Företagsamhet eller läsa ett av alla de språk som skolan erbjuder. 

 

För dig som väljer att läsa ett yrkesförberedande program finns möjligheten att läsa in kurser så att du får behörighet till vidare studier på högskolor och universitet.

Introduktionsprogrammen

Introduktionsprogrammen (IM) ger dig som inte har behörighet till de nationella programmen möjlighet att hitta din egen väg till fortsatta studier på gymnasieskolan eller en väg ut i arbetslivet. Här finns också språkintroduktion för dig som behöver fördjupa dina kunskaper i svenska för att kunna fortsätta dina studier på ett nationellt program på gymnasieskolan.  

Underliggande

Hitta program och inriktningar

Hälsa- vård- och omsorgsprogrammet med möjlighet till specialisering inom handel

Hälsa- vård- och omsorgsprogrammet med möjlighet till specialisering inom handel

Leave review
Synlig rubrik
Hälsa-, vård- och omsorgsprogrammet med möjlighet till specialisering inom handel
Read More
Gymnasiesärskola / Individuellt program

Gymnasiesärskola / Individuellt program

Leave review
Synlig rubrik
Individuellt program
Read More